John Makris

  • Photography
  • Education
  • Photoshop Actions
  • Lightroom Presets
  • Workshops

Webinars

Beginners Series

John Makris Webinars - Beginners Series

Μαθήματα για Ερασιτέχνες

PRO Series

John Makris Webinars - PRO Series

Μαθήματα για Επαγγελματίες Φωτογράφους

Σχόλια απο Συμμετέχοντες Παλιότερων Webinars

“Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πόσο σημαντικά ήταν τα webinars μαζί σας. Άλλαξε τελείως ο τρόπος σκέψης μου, ο τρόπος προσέγγισης των πραγμάτων ακόμα και οι στόχοι μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την ευκαιρία και ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθούμε και από κοντά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!”

Κωνσταντίνος Φουτζιτζίδης

“Τα webinars είναι ανεπανάληπτα και γεμάτα γνώση. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να τα δεις αυτούσια ανά πάσα στιγμή μιας και καταγράφονται και αποστέλλονται. Ο Γιάννης όπως πάντα δεν αφήνει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και αξιοποιεί πλήρως όλο το χρόνο για να μεταδώσει τις γνώσεις του. Η σειρά των σεμιναρίων αυτών μπορεί να μετατρέψει κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τη φωτογραφία σε επαγγελματία φωτογράφο από την άνεση του σπιτιού του και στο δικό του ρυθμό.” 

Βασίλης Εσκίογλου

“Παρακολούθησα 4 webinars. Πραγματικά ξεπεράσατε τις προσδοκίες μου γι’αυτά τα σεμινάρια. Πλούσια σε πληροφορία και εντυπωσιακός ο τρόπος παρουσίασης. Και καλός φωτογράφος και καλός δάσκαλος και το μοντέλο (η σύζυγος σας) σας τέλειο.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες γνώσεις που μας χαρίσατε!!”

Μαρία Μακροζαχοπούλου

“Θα κάνω ένα σύντομο πρόλογο, γράφοντας σας πως όταν ξεκίνησα να σας ακολουθώ εντυπωσιάστηκα από τις φωτογραφίες σας και για να πω την σωστή λέξη “μαγεύτηκα”. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρακολούθησα ορισμένα από τα σεμινάρια σας! Πραγματικά άξιζε! Τόσο για την μεταδοτικότητα σας, όσο και για την ευγένεια και την ειλικρίνεια σας!! Προσωπικά σας εκτίμησα και σαν άνθρωπο!

Συγχαρητήρια σε εσάς αλλά και στην σύζυγό σας! Την ακούσαμε λίγο (τουλάχιστον σε αυτά που επέλεξα να παρακολουθήσω) – πραγματικά συμπληρώνατε ο ένας τον άλλον. Και οι δύο, μας δώσατε και κάτι διαφορετικό!!”

Μαρία Κανελλοπούλου

“Η σειρά PRO, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε κάποιος να έχει για να αντλήσει ιδέες και συμπυκνωμένη γνώση και εμπειρία για την φωτογραφία γάμου. Συγχαρητηρια!!”

Νίκος Καλημέρης

“Αγαπητέ Γιάννη, δεν υπάρχουν λόγια για μα περιγράψω τη θαυμάσια εμπειρία που έζησα με τα νέα webinars που διοργάνωσες. Έχω παρακολουθήσει παρά πολλά σεμινάρια φωτογραφίας τα τελευταία χρόνια και μέσα στο μυαλό μου έχω φτιάξει δυο κύριες κατηγορίες σεμιναρίων. Τα σεμινάρια των φωτογράφων που σκοπό έχουν  κυρίως να δείξουν ποσό καλοί και ξεχωριστοί είναι οι ίδιοι – και τα σεμινάρια των φωτογράφων που δεν κρατάνε μυστικά και μοιράζουν τη γνώση και την εμπειρία τους γιατί θέλουν πραγματικά να σε βοηθήσουν. Είναι αλήθεια ότι η τέχνη της φωτογραφίας είναι τόσο απέραντη που εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι στο τέλος αυτά που ξέρεις είναι ελάχιστα. Ομολογώ ότι, αν και στο κάθε είδος σεμιναρίου μπορείς πάντα να μάθεις κάτι, τα σεμινάρια σου ξεχωρίζουν γιατί σε αυτά δεν πήρα μόνο τεχνική γνώση, που είναι αλήθεια ότι πάντα χρειάζεται, αλλά πήρα κυρίως πολύτιμες και πρακτικές συμβουλές που θα με βοηθήσουν να γίνω ένας καλύτερος επαγγελματίας φωτογραφος. Παρακολουθώντας εδώ και 3 χρόνια τα καταπληκτικά σεμινάρια σου έχω διαπιστώσει επίσης ότι, καθώς εξελίσσεσαι επαγγελματικά και καλλιτεχνικά, σε κάθε σεμινάριο έχεις πάντα νέες εμπειρίες και κάτι καινούργιο και πολύτιμο που φροντίζεις να μοιράζεσαι με όλους. Σε ευχαριστώ θερμά για για όλα αυτά που κάνετε με την Κατερίνα.”

Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος

“Γιάννη και Κατερίνα σας ευχαριστούμε εμείς πολύ για αυτή τη προσπάθεια σας. Παρ’όλο που παρακολούθησα μόνο 2 webinars οι πληροφορίες ήταν τόσες πολλές και σημαντικές που ανυπομονώ να ξαναδώ τα βίντεο βήμα προς βήμα.”

Βαγγέλης Παύλου

Όλα τα σεμινάρια ήταν πολύ ωραία, πραγματικά καταπληκτικά! Σε κάθε σεμινάριο φαινόταν ξεκάθαρα ο επαγγελματισμός που δείχνετε αλλά και η θέληση που έχετε να μοιράζεστε τις γνώσεις σας με όλους εμάς που τα παρακολουθήσαμε.

Κωνσταντίνος Κουζούπης

“Θα ήθελα να συγχαρώ ειλικρινά και τους δύο σας για την εξαιρετική δουλειά στα webinars. Παρότι δεν κατάφερα να τα παρακολουθήσω και τα 20 μαθήματα ζωντανά και παρακολουθώ τώρα όσα έχασα λόγω άλλων υποχρεώσεων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή τη μοναδική εμπειρία που μοιραστήκατε μαζί μας. Γιάννη αποδείχθηκε ότι εκτός από εξαιρετικός φωτογράφος, είσαι και εξαιρετικά ευγενικός και θετικός άνθρωπος, με απίστευτη μεταδοτικότητα και αμεσότητα η οποία δημιούργησε ένα πολύ όμορφο κλίμα. Καθώς ασχολούμαι με τη φωτογραφία μικρό διάστημα ως επαγγελματίας, αυτή η εμπειρία αποτέλεσε για μένα πολύτιμη γνώση αλλά και διέξοδο κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Κατερίνα οι παρεμβάσεις σου σε όλα τα μαθήματα ήταν πάντα “to the point” και νομίζω συμπληρώνετε εξαιρετικά ο ένας τον άλλον!! Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για αυτή την πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, κάνατε τις ημέρες της καραντίνας μας πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές!!”

Έλλη Κλητσινίκου

“Στο παρελθόν έχω παρακολουθήσει και άλλα σεμινάρια φωτογραφίας τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης κάποια βοηθητικά, κάποια όχι και τόσο.

Όσον αφορά τα δικά σας, τα βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Γιάννη, μου άρεσε το γεγονός ότι αναλύεις με λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις και δεν διστάζεις να αποκαλύψεις τα “μυστικά” σου. Ιδιαίτερα επεξηγηματικός και σαφής, εστιάζεις στην ουσία των πραγμάτων, δίνεις παραδείγματα και επιμένεις στο τι είναι σημαντικό. Προσωπικά με βοήθησες εκτός των άλλων, να κατανοήσω τη χρήση του φωτός και την σημασία της σωστής πόζας, ώστε να πετυχαίνω ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η φωτογραφία σίγουρα χρειάζεται μεράκι και αισθητική, αλλά και γνώση, την οποία μας πρόσφερες απλόχερα!”

Ερμιόνη Αλεξάνδρου

“Ήταν μια πρωτόγνωρη όμως και πολύ όμορφη εμπειρία αυτή των webinars για εμάς. Εμπνευστήκαμε και πήραμε παραπάνω γνώση!!

Είναι πολύ όμορφο να γεμίζουν εποικοδομητικά και δημιουργικά τέτοιες ημέρες. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο, Γιάννη και Κατερίνα, που πέρα από το κομμάτι της διδασκαλίας είστε δίπλα μας!!!”

Γεωργία Βασιλειάδου

“Γιάννη θέλω να σε συγχαρώ για την υπέροχη δουλεία σου, που με απλά πράγματα κάνεις τις φωτογραφίες να δείχνουν παραμυθένιες και με συναίσθημα.

Συναίσθημα, που μέσα από τα webinars που παρακολούθησα με έκανες να προσπαθήσω να αποτυπώσω και εγώ στις φωτογραφίες μου. Ήταν μια σειρά μαθημάτων τα όποια κάθε ένα ήταν ξεχωριστό, με το δικό του ενδιαφέρον, που με έκανε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου πάνω στην φωτογραφία γάμου.

Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω.”

Δημήτρης Πούλιος